Tag: африкански плитки,удължаване с туистери,плитки от канекалон,коса на стикери,коса на клипс,естествени перуки,удължаване на коса,евтина коса за удължаване,естествена опашка,опашки от естествен косъм,резервни лепенки за коса на стикериевтина коса на стикери,къдрави туистеритуистери за коса цена,кенекалон плитки,канекалон омбре цена,перука от естествен косъмИнформация за косите

Удължаване на косата:

Удължаването на косата е красив начин да поглезите вашата коса или да и придадете нов стил. Има много различни методи, използувани за да удължаване на косата според човекът, който ги прави. Ако се чудите, кой метод е най-добър за вас просто се консултирайте с вашия фризьор. Не всички коси са достатъчно силни за всички методи.

1. Удължаване, чрез зашиване

При този метод човека правещ вашата прическа прави пътища по главата и зашива удълженията за вашата коса. Това е един от най-популярните пътища за удължаване на косата.

2.Удължаване чрез сплитане

При този метод удължението на косата е оплетено с вашата собствена коса в разнообразие от плитки като например - плитки на дърво, индивидуални плитки, царевични редове и други в зависимост от вашия фризьор. Всеки фризьор има собствена уникална плитка, която предпочита да използва.

3.Удължаване с пистолет за горещо лепило

При този метод се използва пистолет със стопено лепило за залепване на удължаващата коса направо към вашата собствена.

4.Удължаване чрез залепване на косата за корените

При този метод лепилото е поставено върху удължението и то се прилага към корена на косата. Това е един от най-лесните начини да се удължава коса, както и да се махне удължението чрез разтворител за лепилото.

5.Удължаване с клипси

При този метод косата за удължаване е вече готова и на нея са поставени клипси. Всичко, което трябва да направите е да я закрепите към вашата естествена коса и готово.


Препоръки за употреба на удълженията на коса:

  • мийте косата 2-3 пъти седмично.
  • при миене не оплитайте косата, мийте в посока от горе на долу (от корена към върха на косъма).
  • изполозвайте подхранваща маска и балсам за коса при всяко измиване.
  • не изтисквайте косата докато е мокра, защото така най-лесно се накъсва косъма. Използвайте кърпа за подсушаване на косата.
  • преди изсушаване поставете кристали за коса или друг продукт предпазващ от изгаряне.
  • преди къдрене и изправяне с преса поставете кристали за коса.
  • никога не използвайте преса на мокра или влажна коса
  • ако спите с косата, преди лягане я сплетете на плитка или вържете на опашка. Така ще я предпазите от заплитане докато спите.
  • разресвайте косата 2-3 пъти дневно. Препоръчва се специална четка за удължена коса.

Поддръжката на косата е много важна. Не забравяйте, че тресите няма от къде да се хранят. Косъмът не се омазнява както този на вашата коса. Косите имат нужда от постоянно подхранване с козметика за коса. На 2-3 месеца косата трябва да се подкъсява, защото цъфти, също като вашата.

insgsmseoseosuplementfurniturecleaningmoversparfumsarchitectnewssportsgsmkeyautocleaningshortletsrentacar