Tag: африкански плитки,удължаване с туистери,плитки от канекалон,коса на стикери,коса на клипс,естествени перуки,удължаване на коса,евтина коса за удължаване,естествена опашка,опашки от естествен косъм,резервни лепенки за коса на стикериевтина коса на стикери,къдрави туистеритуистери за коса цена,кенекалон плитки,канекалон омбре цена,перука от естествен косъмNews Headlines

Защо да използвам екстеншъни за коса?

Голяма част от представителките на нежния пол не харесват косите си – понеже имат рядка, къса или тънка коса или пък „нещо не е наред“. Понякога наистина има проблем, а други случай е просто суетност. И все пак решението – тук: екстеншъни за коса. Ако разсъждавате над въпроса „Струват ли си парите, които ще вложа в удължители за коса“, трябва сте уверени, че това е правилния избор за вас и ваша..
Full Article

Posted: 28.07.2019

Как да поддържам добре оформени плитки от канекалон

Чрез плитките може да придадете много интересна  и разчупена визия. Дори някои от най-популярните личности обичат косата им да е сплетена, а все повече дизайнери предпочитат моделите им да ги носят по модните ревюта. Е, все пак това в една от най-модерните прически. Атрактивните африкански плитки покориха модните тенденции в косите.   С плитките от канекалон може да създадете краси..
Full Article

Posted: 02.08.2019

Дълга коса и красиви плитки – сега е възможно, благодарение на нашите туистери и 100% естествени коси

Мечтаете си за дълга и плътна коса, сплетена в красива плитка? Спрете да мечтаете! С наша помощ, вие ще промените визията си изцяло. Туистерите ни са създадени специално, за да придадат на вашата коса плътността и дължината, която желаете. Ние винаги се стараем да предложим на клиентите ни най-доброто, което има в момента на пазара. Продуктите, които предлагаме ще ви радват дълго време, това е так..
Full Article

Posted: 17.08.2019

Удължена коса – какви грижи трябва да полагаме?

Както естествената коса, така и удължената изисква определени грижи. Те са от изключителна важност, тъй като от тях зависи до голяма степен колко време ще издържи  естествена коса за удължаване. Колкото по-старателно се грижите за нея, толкова и по-дълго ще я използвате. Какво е необходимо да знаем? Първото, което трябва да отбележим е, че въпреки, че е естествена, косата вече е отрязана и..
Full Article

Posted: 25.08.2019

Полезна информация относно естествена коса за удължаване

Колко време е препоръчително да използвам коса за удължаване? Времето, като цяло е относително понятие, а що се отнася и до използването на удължена коса има редица изисквания, от които зависи продължителността на употребата й. Сред тях са грижата, която полагаме за косата и това колко често я обработвате. Следователно, ако вашата работа е свързана с честа смяна на прическата, което включва ..
Full Article

Posted: 10.09.2019

Косата за удължаване

Има ли значение грамажа, когато искам да си поставя коса за удължаване? Дългата коса и кукленската визия винаги ще бъдат най-желаната прическа от жените. Косата за удължаване е най-добрият и удобен начин, за да постигнете моментална промяна във визията.   Каква роля играе грамажа на косата за удължаване?   Грамажът определя количеството и гъстотата на косата. Стандартното ..
Full Article

Posted: 23.09.2019

Бейбилайтс (Baby lights) кичури с коса на стикери

Чудите се как да се преобразите, без да ви се налага да боядисвате косата си и да и прилагате скъпо струващи процедури – решението е едно и то е просто … закупете няколко кичури с коса на стикери и воала!  Желаете да получите естествен резултат и бляскава коса, като от списанията, но се опасявате, че драстичните промени не са вас. Ето тук, ние идваме на помощ, заложете на естествените ни к..
Full Article

Posted: 13.10.2019

Забелязват ли се удължителите за коса?

Удължаването на косата е един от най-полезните инструменти да изразите собствения си стил днес. От обикновени хора до известните личности, всеки може да използва удължителите, за да обнови външния си вид лесно и с минимални усилия. Независимо дали търсите цвят, дължина или допълнителен обем, удължителите са първия инструмент, които хората предпочитат да изпозлват. Ако се притеснявате от избора на ..
Full Article

Posted: 07.11.2019

Защо да изберете естествена коса за удължаване от нашия онлайн магазин?

Решили сте, че искате да вложите някакви пари в безупречния си външен вид и се двоумите дали естествена коса за удължаване е точно за вас. Ние сме насреща и ще ви помогнем в този труден за някои хора избор. В две поредни статии ще ви запознаем с шестте основни причини, заради които закупуването на треса естествена коса е отлична инвестиция. Вече няколко пъти сме изтъкнали най-важните предимства..
Full Article

Posted: 20.11.2019

Подготовката на косата за зимата – какво да правим, за да може удължителите за коса да изглеждат безупречно

През зимата ниските температури, както и сухия топъл въздух в затворено помещение, могат да увредят косата ви. Да, точно така - ако естествената ви коса е увредена, тогава и удължителите за коса няма да изглеждат по начина по който вие си мечтаете. В повечето случай увреждането на косата през зимата е свързано с нейното накъсване и поява на нежелани цъфтящи краища. Тук сме събрали някои насоки,..
Full Article

Posted: 02.12.2019

Защо да изберете естествена коса за удължаване от нашия онлайн магазин – част 2

Днес ще продължим с причините, заради които да изберете естествена коса за удължаване от нашия онлайн магазин. А те са: 1. Ако искате допълнителна тежест за косата си, спрете да търсете. С помоща на удължителите от естествен косъм вие ще се сдобиете с допълнителния обем, за който бленувате. В нашия онлайн магазин ще намерите богат избор от естествени коси за удължаване. Ако вие имате средна ..
Full Article

Posted: 29.01.2020

insgsmseoseosuplementfurniturecleaningmoversparfumsarchitectnewssportsgsmkeyautocleaningshortletsrentacar