Tag: африкански плитки,удължаване с туистери,плитки от канекалон,коса на стикери,коса на клипс,естествени перуки,удължаване на коса,евтина коса за удължаване,естествена опашка,опашки от естествен косъм,резервни лепенки за коса на стикериевтина коса на стикери,къдрави туистеритуистери за коса цена,кенекалон плитки,канекалон омбре цена,перука от естествен косъмКак да поддържам добре оформени плитки от канекалон

Как да поддържам добре оформени плитки от канекалон

Как да поддържам добре оформени плитки от канекалон

Как да поддържам добре оформени плитки от канекалонЧрез плитките може да придадете много интересна  и разчупена визия. Дори някои от най-популярните личности обичат косата им да е сплетена, а все повече дизайнери предпочитат моделите им да ги носят по модните ревюта. Е, все пак това в една от най-модерните прически. Атрактивните африкански плитки покориха модните тенденции в косите.

 

С плитките от канекалон може да създадете красива спортна прическа или да акцентирате върху друга плитка. Много ефектни стават с тях и боксьорските плитки.

 

При нас ще намерите различни цветове канекалон, с който ще създадете освен ефекти плитки, но и ще разнообразите прическата си. А, за да бъдат още по-модерни плитките ви, заложете на канекалон с омбре ефект. Разнообразието на цветове е голямо - от естествени натурални до така предпочитаните лилави, сиви, розови и тюркоазени.

Предимството на канекалона е, че не задържа вода, което допринася за по-лесното измиване  и изсушаване на косата. За да бъдат плитките ви перфектни през цялото време, е препоръчително след като измиете косата си с мек шампоан за ежедневна употреба, да нанесете Dream girl серум или кристали за коса. Те ще направят плитките гладки, блестящи и хидратирани. Поради лесното си използване и поддържане канекалонът се използва и за създаването на красиви панделки, ексцентрични кокове, допълнителни плитки и т.н.

А как да поддържате плитките си красиви, научете в следващите редове:

1. Направете косата си здрава и хидратирана

Преди да сплетете косата си е необходимо да преди всичко да се погрижите за естествената ви коса. Използвайте качествен шампоан и балсам и направете терапии за дълбоко хидратиране. Така ще дадете на косата си необходимата хидратация и ще създадете добра основа за красива прическа.

2. Когато измивате косата си, не търкайте плитките

Това, което бихте могли да направите, е да измиете косата си с шампоан, който е достатъчно добър, за да премахне натрупалата се мръсотия. Движението трябва да бъде вертикално – в посока от скалпа към краищата на косата. Така ще попречите да се образуват стърчащи косъмчета по дължината на плитките.

3. Изсушавайте много хубаво косата преди я стилизирате

Ако плитките ви останат влажни може да си причините нежелани проблеми със скалпа като пърхот. Препоръчително е да използвате сешоар приблизително 20 минути, като непрекъснато местете въздушната струя. Бихте могли да оставите плитките естествено да изсъхнат, но не нанасяйте никакви стилизиращи продукти преди да са изцяло сухи.

4. Ако нямате достатъчно време, може да използвате и сух шампоан

Така вие ще премахнете натрупалата се мърсотия в скалпа, без да ви се налага да измивате косата си. Това е прекрасен вариант, ако искате косата ви да издържи още няколко дни с любимата ви прическа.

5. Не стойте прекалено дълго със сплетена коса

Запомнете, дори и косата ви да изглежда „мега яко“, не е препоръчително тя да бъде сплетена за прекалено дълго време. Това е така, защото няма как да избегнете здравословното падане на косата. С течение на времето тя ще натежава и ще се окаже, че е непосилно за корените ви да я издържат.

................................