Tag: африкански плитки,удължаване с туистери,плитки от канекалон,коса на стикери,коса на клипс,естествени перуки,удължаване на коса,евтина коса за удължаване,естествена опашка,опашки от естествен косъм,резервни лепенки за коса на стикериевтина коса на стикери,къдрави туистеритуистери за коса цена,кенекалон плитки,канекалон омбре цена,перука от естествен косъмДълга коса и красиви плитки – сега е възможно, благодарение на нашите туистери и 100% естествени коси

Дълга коса и красиви плитки – сега е възможно, благодарение на нашите туистери и 100% естествени коси

Дълга коса и красиви плитки – сега е възможно, благодарение на нашите туистери и 100% естествени коси

Мечтаете си за дълга и плътна коса, сплетена в красива плитка? Спрете да мечтаете! С наша помощ, вие ще промените визията си изцяло. Туистерите ни са създадени специално, за да придадат на вашата коса плътността и дължината, която желаете. Ние винаги се стараем да предложим на клиентите ни най-доброто, което има в момента на пазара. Продуктите, които предлагаме ще ви радват дълго време, това е така, защото ние залагаме на уникални смеси от влакна и висококачествени материали. Туистерите не задържат вода, което неминуемо ще улесни измиването и сушенето на косата ви, те не се заплитат, а вплетени в плитка ще придадат на визията ви оригинален и красив завършек. Поради елементарната си употреба и поддръжка, туистерите може да ги използвате освен за плитки, така и за атрактивни панделки, екстравагантни кокове, допълнителни кичури или всичко друго, за което само вие си мечтаете.

 

Мечтаете си за дълга и плътна коса, сплетена в красива плитка? Спрете да мечтаете! С наша помощ, вие ще промените визията си изцяло. Туистерите ни са създадени специално, за да придадат на вашата коса плътността и дължината, която желаете. Ние винаги се стараем да предложим на клиентите ни най-доброто, което има в момента на пазара. Удължаване и сгъстяване на коса – мисията невъзможна? … Може би, вече не, благодарение на нашите 100% естествени коси – треси, вие ще се сдобиете с косата, която винаги сте мечтали. Единствено, което трябва да направите е да посетите нашия онлайн магазин, да изберете косата, а след това и метода, чрез които тя ще се постави - удължаване чрез зашиване, удължаване чрез стикери, само опашка или плитки – избора е голям, така че не се чудете много, а изберете, това което смятате, че на вас ще ви отива най-много.

 

Може би ви се струва нереална идеята, че за два часа ще се сдобиете с дълга коса – това може да се осъществи. В нашия онлайн магазин ще намерите богат избор от варианти за удължаване и сгъстяване на косата. С наша помощ вие ще имате перфектната коса, която ще можете да оформите различни прически, в зависимост от повода или просто за създаване на повече положително настроение.

Модерните технологии за удължаване на косата ви дадат възможност сами да подберете дължината, обема и цвета. В нашия онлайн магазин ще намерите и иновативните омбре-стикери, с помощта на които ще разнообразите прическата си без да се налага да боядисвате или изсветлявате косата си.

А какви са начините да удължите косата си:

  • Удължаване, чрез зашиване;
  • Удължаване чрез залепване на косата за корените или удължаване със стикери;
  • Удължаване с клипси;

При нас ще намерите освен естествени коси, така и бретони и опашки в различни цветове.

Изберете само вида и цвета и се сдобиете с красивата и буйна коса, за която винаги сте мечтали.

................................