Tag: африкански плитки,удължаване с туистери,плитки от канекалон,коса на стикери,коса на клипс,естествени перуки,удължаване на коса,евтина коса за удължаване,естествена опашка,опашки от естествен косъм,резервни лепенки за коса на стикериевтина коса на стикери,къдрави туистеритуистери за коса цена,кенекалон плитки,канекалон омбре цена,перука от естествен косъмПолезна информация относно естествена коса за удължаване

Полезна информация относно естествена коса за удължаване

Полезна информация относно естествена коса за удължаване

Колко време е препоръчително да използвам коса за удължаване?

Времето, като цяло е относително понятие, а що се отнася и до използването на удължена коса има редица изисквания, от които зависи продължителността на употребата й. Сред тях са грижата, която полагаме за косата и това колко често я обработвате.

Следователно, ако вашата работа е свързана с честа смяна на прическата, което включва както боядисване на косата, така и използване на различни стилизиращи продукти, то това несъмнено ще намали периода, който ще използвате косата за удължаване. Ако вие също така я къдрите, начупвате и изправяте или често посещавате басейни, то това отново ще доведе до по-бързото и увреждане. В повечето случай тресата бихте могли да я използвате в продължение на една година, дори и повече, но  все пак всичко си има и изключения. Ако отдавате необходимите грижи на удължената коса, то този срок е възможно да бъде и много по-дълъг.

Как да поддържаме естествената коса за удължаване?

В предишната статия ви запознахме с най-важните точки, към които да се придържате, за да имате една здрава и добре поддържана естествена коса за удължаване.  Сред тях са на първо място хидратирането и подхранването и с маски, балсами и кристали за коса. От съществено значение е също така, когато я разресвате да процедирате много внимателно, тъй като тя също може да се закъса и да загуби гъстотата си. Именно поради тази причина е препоръчително да използвате четка за екстеншън.

Как да разберем, че косата е 100 % естествена?

Съществуват няколко похвата, за да разберете дали тази, която сте взели е естествена. Когато докоснете естествена коса за удължаване трябва да усетите нейната мекота, а когато прекарате пръсти през нея, тя не трябва да се заплита. Изкуствената коса или онази, към която са добавени някакви примеси няма блясъка, който ще го забележите при естествената.

Най-ефективният метод, с който ще разпознаете естествената коса за удължаване е като вземете няколко косъма и ги запалите – ако косата е синтетична, ще усетите мирис на пластмаса.

Ще разпознаете изкуствената коса по това, че веднага след първото измиване ще се заплете. В повечето случай тя също много трудно ще се разреши и няма да е възможно да и прилагате термично третирате или боядисване. Но, ако закупите естествена коса няма да имате гореспоменатите проблеми.

Естествените коси за удължаване, които предлагаме в нашия онлайн магазин са изключително издръжливи на третиране и при правилно използване  и добра поддръжка ще може да ги използвате приблизително две години. Имайте предвид, че с течение на времето и в следствие на чести разресвания, измивания и третиране, косата постепенно ще се изтощи и е нужно да я замените с нова. За да използвате за по-дълъг период естествената коса ви препоръчваме да я измивате с възстановяващ шампоан и балсам, а за по-забележителен резултат нанесете и серум и кристали от серията „Dream”.

Радвайте се на здрава,  мека и подхранена коса.

..................................