Tag: африкански плитки,удължаване с туистери,плитки от канекалон,коса на стикери,коса на клипс,естествени перуки,удължаване на коса,евтина коса за удължаване,естествена опашка,опашки от естествен косъм,резервни лепенки за коса на стикериевтина коса на стикери,къдрави туистеритуистери за коса цена,кенекалон плитки,канекалон омбре цена,перука от естествен косъмКосата за удължаване

Косата за удължаване

Косата за удължаване

Има ли значение грамажа, когато искам да си поставя коса за удължаване?

Дългата коса и кукленската визия винаги ще бъдат най-желаната прическа от жените. Косата за удължаване е най-добрият и удобен начин, за да постигнете моментална промяна във визията.

 

Каква роля играе грамажа на косата за удължаване?

 

Грамажът определя количеството и гъстотата на косата. Стандартното количество коса за удължаване е 100-120гр, като зависи пряко от дължината на косъма. Този грамаж е абсолютно достатъчен, ако вашата коса е с дължина до раменете или малко под тях. Друг фактор, който оказва влияние е гъстотата на собствената ви коса – необходимо е тя да бъде поне със средна гъстота, за да може стандартното количество коса за удължаване да е достатъчно и да се получи ефекта, който търсите. Тук отново важи правилото колкото е по-къса е вашата коса, толкова повече ще ви бъде нужна и коса за удължаване. Естествено при по-къса коса се залага само на плътността от екстеншъните.

Наблюдава се обаче нова тенденция, която завладява все повече световно известните фризьори.

Според тях, а според наблюденията над клиентите ни забелязваме, че грамажа на косата за удължаване вече се е увеличил и е в диапазона от 150гр до 250гр. Дори красивата Александра Петканова заложи на 200 гр. перманентно поставена треса с капси.

Предимствата на по-гъстата и обемна коса за удължаване са:

  • Вече не съществуват ограничения в избора на прическата.
  • Получава се ефекта на кукленската коса – богата, плътна и много гъста коса
  • Уникална и неповторима визия, с която няма да останете незабелязани

Вече няма място за съмнение, заложете на по-гъстата и обемна коса за удължаване!