Tag: африкански плитки,удължаване с туистери,плитки от канекалон,коса на стикери,коса на клипс,естествени перуки,удължаване на коса,евтина коса за удължаване,естествена опашка,опашки от естествен косъм,резервни лепенки за коса на стикериевтина коса на стикери,къдрави туистеритуистери за коса цена,кенекалон плитки,канекалон омбре цена,перука от естествен косъмИнформация за доставка

1. Доставката на стоките се извършва посредством куриер, като разходите по доставянето се заплащат от заявителя на поръчката в момента на доставката.

2. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

3. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

4. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.

5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.

6. При обработката на поръчката от сайта се извършва проверка на посочения телефон за достоверността на посочената информация, адрес и коректност на заявката.

7. Поръчаната от клиента стока се доставя в срок от 1 работнен ден.

8. Купувачът има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия:

При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.
При повредена стоката или опаковка.
За страната доставките се извършват чрез фирма “Еконт Експрес”.
За повече информация и справка за селищата - www.econt.com

insgsmseoseosuplementfurniturecleaningmoversparfumsarchitectnewssportsgsmkeyautocleaningshortletsrentacar