Меню
Your Cart

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

1. Доставката на стоките се извършва от куриерска фирма Еконт, като разходите по доставянето се заплащат от заявителя на поръчката в момента на доставката.


2. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес или офис на куриерската фирма.


3. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.


4. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.


5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.


6. При обработката на поръчката от сайта се извършва проверка на посочения телефон за достоверността на посочената информация, адрес и коректност на заявката.


7. Поръчаната от клиента стока се доставя в срок от 1 работен ден.


8. Купувачът има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия:

При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката. При повредена стоката или опаковка.

За страната доставките се извършват чрез фирма “Еконт Експрес”.

За повече информация и справка за селищата - www.econt.com

Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта и използвате сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки, общите ни условия и декларацията ни за поверителност... Виж още.