Меню
Your Cart

За нас

Estestvena Kosa предлага уникална гама от висококачествени екстеншъни за коса. Богат избор между над 30 модела естествени коси.  Двойно повече модели изкуствени коси в различна вариация на размери и начини на поставяне - клипси, капси, стикери, микро пръстени, кератинови кичури, туистери и много други. С нашите продукти, които са водещи на пазара, предлагаме само най-доброто качество и стил. 


На първо място в списъкът ни с приоритети сте Вие - нашите клиенти. Гордеем се с обслужването което предлагаме и че сме до Вас с всяка стъпка по пътя, от времето преди да закупите Вашите екстеншъни, през доставката и след това при поддръжката им.

За всякакви въпроси, по всяко време, моля не се колебайте да се свържете с нас на office@estestvena-kosa.net или на 0888 333 695.


Присъединете се към света на Estestvena Kosa. Заслужавате го!

Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта и използвате сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки, общите ни условия и декларацията ни за поверителност... Виж още.