Меню
Your Cart

10. Мъжка перука от изкуствена коса

10. Мъжка перука от изкуствена коса
10. Мъжка перука от изкуствена коса
10. Мъжка перука от изкуствена коса
10. Мъжка перука от изкуствена коса
10. Мъжка перука от изкуствена коса

Тупетата са направени за да прикрият оредяващи области или пълна липса на окосмение по главите на представителите на силния пол. Само в рамките на няколко секунди, нужни за фиксиране на тупето, Вие ще промените изцяло своята визия и ще придобиете младежкия вид както в най-добрите Ви години. Забравете за притеснението и неудобството от липса на коса, вървете отново с високо вдигната глава, върнете си самочувствието на истински мъж и се радвайте отново на засилен интерес от страна на жените, както в най-добрите ви времена. Технологията за направа на тупета се разви изключително много през последните години, благодарение на което, сега те стоят на главите ни по-добре от всякога и предават изцяло нов и завършен вид на визията ни.

Има много разновидности на тупета, различни стилове и цветове. По този начин Вие ще можете да промените цялостната си визия в ежедневието или когато имате специален повод. Вие ще бъдете възхитени от вашата нова визия, като не на последно място ще си спестите притесненията и неудобството от ходенето по фризьорски салони за фиксация, като вместо това изключително бързо и лесно ще го направите сами вкъщи.

При избор на тупета не на последно място има и цената. Наред с тупетата от естествен косъм, ние предлагаме и висококачествени тупета от синтетичен материал, доближашащ се максимално до истинския човешки косъм. По-ниската им цена не означава задължително по-ниско качество – Да, за предопочитане винаги си е естествения косъм, но за мъжете, които тепърва се сблъскват с проблема на оредяващата коса и които не са наясно с цялостната си представа за тупетата и не искат да хвърлят големи суми за нещо, което има вероятност да не им се върже със собствените им разбирания, по ниската цена на тупетата от синтетичен материал е едно чудесно решение. Тупетата са предварително оформени с кичури или прави, в зависимост от вашите собствени предпочитания. С подходящи грижи, те могат да се използват много дълго време.

1. Сресване - Нежно вчешете заплетената коса с четка или гребен (препоръчва се специална четка за перуки), като започнете от краищата към върха на перуката.

2. Миене - Намокрете я с хладка вода, като водата тече по продължението на косата. Не я накисвайте в чешмата, защото това ще причини заплитането на косата. Прибавете шампоан за перуки и го разнесете по продължението й с пръсти.

3. Сушене -Нежно притискайте косата с кърпа, за да попиете водата от тупето. Как да почиствате и поддържате новата си перука Повечето перуки/тупета се нуждаят от почистване на всеки 10-15 носения, в зависимост от начина Ви на живот.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
149.00 лв
  • В наличност: В наличност
  • Модел: tupe_izk_10
Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта и използвате сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки, общите ни условия и декларацията ни за поверителност... Виж още.