Меню
Your Cart

8. Коса на стикери 65 см.

8. Коса на стикери 65 см.
8. Коса на стикери 65 см.

Следвайки тенденциите в световен мащаб, днес имаме удоволствието да Ви предложим най-новия метод за удължаване и сгъстяване с коса на стикери (лепенки). Този метод е иновация в удължаването на коса. Процеса се извършва чрез залепване на предварително поставени стикери с естествена коса, като самите стикери остават незабележими след поставянето им, не се чувстват и не се усещат при допир. За приготвянето на стикерите е използвана високо качествена човешка коса и изключително надеждни прикрепващи материали, което гарантира качество и дълъг живот на косата. На всеки 2-3 месеца е необходимо стикерите да се преместят в корените, поради израстване на Вашата коса. Премахват се с помощта на няколко капки от разтвор за премахване на стикери. Стикерите могат да се използват многократно, като залепващата лепенка/стикер се подменя и се нанася наново до корена на косата. Удължаването и сгъстяването с този метод е естествено и незабележимо, дори и при много фина коса. Може да третирате косата както вашата собствена: къдрене, прически, сушене, преса, миене и т.н. Това е иновационен метод в световната мода и се слави като незабележим и щадящ косата метод.

Дължината на косъма, която предлагаме е 45см, 55 см. и 65 см. И трите размера са в пакет по 20, като тези от 45см са с грамаж 1.5 грама на стикер, общо 30 грама за един пакет. Тези от 55 см. са с грамаж 2.5 грама на стикер, общо 50 грама за един пакет. Тези с дължина от 65 см., са с грамаж 3.5 грама на стикер, общо 70 грама за един пакет.

В зависимост от нуждата, за цялостно удължаване и сгъстяване обикновено са необходими около 40 стикера (2 пакета по 20), но продаваме и стикери на бройка. Минимум 10 стикера.

С над 12 години опит в сферата на екстеншаните за коса, ние от Estestvena Kosa знаем много добре от какво се нуждаете и предлагаме идеалният баланс между размер, грамаж и не на последно място цена.

45см - единичен стикер 1,5гр. , цял пакет - 30гр.
55см - единичен стикер 2,5гр. , цял пакет - 50гр.
65см - единичен стикер 3,5гр. , цял пакет - 70гр.

Предлагаме и изключителни красиви омбре предложения за коса на стикери налични само в размер от 55см. Може да ги разгледате в специално създадената за тях категория - Омбре стикери.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
120.00 лв
  • В наличност: В наличност
  • Модел: k_65cm_8

Възможни варианти

Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта и използвате сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки, общите ни условия и декларацията ни за поверителност... Виж още.